Baranya Megyei Speciális Sportnap Szentlőrinc 2016

Publikálási dátum: 2016. október 21.

A legnagyobb elismeréssel írok arról az eseményről, amely 2016. október 13-án zajlott a Szentlőrinci Általános Iskolában. A Baranya Megyei Speciális Sportnap keretén belül az 1956-os események előtt tisztelegve kerültek megrendezésre a mezei futóverseny, a Kapkodd a lábad sorversenyek, a labdarúgó bajnokság mérkőzései és a szabadidős sportversenyek.

A Szentlőrinci Általános Iskola EGYMI-ből Kürthy László vezetésével és szervezésével, Tóth Beáta, Gugora Réka, Tóthné Csatahelyi, Hazenauer Zsoltné, Nagy-Bognár Dóra, dr. Bárány Sándorné és Somogyi Bianka tettek meg mindent azért, hogy a helyszínen minden a legnagyobb rendben folyjon, hisz nem kevesebb, mint tizennégy Baranya megyei intézmény 216 tanulója versenyzett. Adminisztratív segítséget nyújtott Heider Anikó iskolatitkárunk, illetve az EGYMI szinte minden dolgozója valamilyen formában kivette a részét a nap sikeres lebonyolításában illetve a szervezésben.

      

      

A helyszín a Szentlőrinci Általános Iskola sportcsarnoka, a műfüves pálya és az Urbach tér területe volt. Köszönjük szépen Czömpöly Lászlóné intézményvezetőnek, Kispál Éva igazgatóhelyettesnek a rendezvény lebonyolításában nyújtott segítségüket. Köszönjük Koltai Péter Úrnak, Szentlőrinc Város Polgármesterének, hogy az esemény fővédnökeként személyes részvételével és anyagi forrásokkal is támogatta a nagyszabású rendezvényt, hisz minden sportoló és pedagógusaik a város vendégei voltak egy finom ebéd erejéig. Az ebédet a Szentlőrinci Általános Iskola dolgozói készítették el. Köszönet nekik is a fáradozásukért!

Köszönjük szépen Bognár Miklós FOBMSZ elnöknek, hogy mindvégig támogatott bennünket, biztatott és hitt abban, hogy az EGYMI és munkatársai képesek egy ilyen nagyszabású rendezvény lebonyolítására.

Kollégáimnak gratulálok és elismeréssel köszönöm meg a munkájukat!

Tanulóink szép sporteredményeik révén hozzájárultak iskolánk jó hírnevének öregbítéséhez.

Mezei futásban a különböző korcsoportokban két arany- (Mihály Brigitta, Balogh Blanka), három ezüst- (Mihály Tamás, Orsós Klaudia, Berezvai Mónika) és három bronzérem (Majorosi János, Pavlus Lolita, Pretzl Valentin) került tanulóink nyakába. A szabadidősportokban Berezvai Mónika és Majorosi Bence arany-, Végh Zsolt ezüstérmet szerzett. A Kapkodd a lábad sorversenyeken csapatunk a 4. helyen végzett, focicsapatunk pedig 5. lett.

Tanulóinknak gratulálok és további szép sikereket kívánok!

Káhleszné Krémer Ildikó